Despre vacanta in Kemer

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Kemer este situat in Golful Antalya, la aproximativ 40 km de orasul Antalya, la poalele Muntilor Taurus. Coasta este tipic mediterana, cu vreme calda, uscata .Pana la inceputul anilor 1980, acesta era un cartier  linistit, dar astazi orasul Kemer este un adevarat centru turistic important al Turciei in care predomina hotelurile de 5 stele si sate de vacanta cu numeroase facilitati de petrecerea timpului liber.
Una dintre cele mai importante atractii din Kemer este frumusetea naturala a acestuia, marea muntii si padurile de pin ce se combina intr-o armonie perfecta.Tarmul cuprins intre Beldibi si Tekirova este format din plaje neatinse, golfuri de diverse dimensiuni.Kemer este o destinatie de vacanta din Antalya, cu o reputatie excelenta catstigata pe plan international, hotelurile de lux si satele de vacanta atragand un numar mar de vizitatori din Germania, Olanda, Norvegia, Rusia.Foarte multi dintre turisti sosesc aici datorita facilitatilor oferite de pachetele all inclusive. Orasul Kemer vibreaza de cluburi de noapte, baruri si restaurante, plaje premiate cu steagul albastru, dar si de un impunator port de iahturi.
Pentru turistii care doresc o vacanta in Kemer pot sa aleag unul dintre hotelurile de 5 stele de lux: Rixos Tekirova 5*, Amara Dolce Vita 5*, Amara Wing Resort 5*, Crystal Flora Beach Resort 5*, Voque Avantgarde 5*, Gural Premier Tekirova 5*. Turistii care doresc sa-si petreaca un sejur in Kemer, acum este perioada optima, ofertele cu reduceri early booking asigurand importante economii in bugetul familiei.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print