Un nou brand turistic in Belek-Maxx Royal

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Un nou brand turistic , putem sublinia, unul exceptional ale carui spatii de cazare sunt apartamente sau vile, Maxx Royal 5*  a aparut pe harta hoteliera  a statiunii Belek din Antalya in mai 2011.
Maxx Royal Belek Golf & Spa 5* , de acum cunoscut pentru serviciile sale de exceptie, ofera oaspetilor sai o vacanta dincolo de visele oricarui turist. Situat pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 1 km de Belek, hotelul Maxx Royal 5* se intinde pe o suprafata de, nu va vine sa credeti!, 1.050.000 mp, avand o plaja lunga de 300 m cu ponton. Fara a exagera, putem spune ca in zona turistica a Turciei a aparut o noua stea si, aceasta se numeste Maxx Royal Belek Golf & Spa 5*. In afara de imensul Aqua Park pentru copii, trebuie sa evidentiem calitatea terenului de golf cu 18 gauri care atrage anual mii de impatimiti al acestui sport nobil, dar si centrul business cu dotari de ultima generatie si facilitati moderne.
Pentru ca vorbeam de vilele hotelului Maxx Royal 5*, vreau sa va dau un singur exemplu despre ce inseamna o vila la Maxx Royal  Belek Golf & Spa 5* : Presidential Villa, situate in incinta terenurilor de golf, o singura vila avand o suprafata de 630 mp! O astfel de vila este construita pe 2 nivele, incomjurata de multi copaci, fiind alactuita din 4 dormitoare dintre care 3 cu French bed si 1 cu twin bed, living, sufragerie, bucatarie, hol la intrare, 2 bai cu dus si jacuzzi, 1 baiei cu dus si sauna, 1 baie turceasca,piscina privata, 5 wc-uri, terasa si… majordom.
Mai multe detalii si informatii , precum si preturi la Maxx Royal Belek Golf & Spa  5* le gasiti accesand situl agentiei de turism : www.oltextur.ro

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print