Trendy Lara 5*

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vara anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu avionul către Antalya, mai exact la Hotelul Trendy Lara. Plecările charter cu avionul se efectuează din următoarele orașe: Arad, Bacău, Baia Mare, Belgrad, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș.

Sejurul este de 7, 10, 11 sau 14 nopți, cu masă de tip Ultra All Inclusive, prețul pornind de la 650€ de persoană + taxele de aeroport în valoare de 95€. Disponibil și individual pentru pachetele de 5 sau 7 nopți cu masă de tip Ultra All Inclusive, prețul pornind de la 310€ de persoană.

Hotelul Trendy Lara s-a deschis în anul 2016, în zona Lara, la 25km de orașul Antalya și la 15km de aeroport. Aceasta oferă clienților o multitudine de facilități, precum: restaurant principal, patiserie, restaurant cu specific internațional, 7 piscine separate, inclusiv piscinele de la vile de 1200 mp și piscina principală de 2600 mp, mai multe despre facilitațile și camerele hotelului gasiți pe site-ul nostru.

 Pentru un sejur de 7 nopți cu plecarea din București pe data de 17.07.2019, cu cameră de tip Standard Room LV și masă de tip Ultra all inclusive, o persoană plătește un total de 746.00 euro, redus de la 1091.00 euro.Serviciile incluse de noi pentru acest sejur sunt:

-Bilet avion cursă charter;

-Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

-Transfer aeroport-hotel-aeroport;

-7 nopți cu cazare;

-Masă în funcție de hotelul ales;

-Asistență turistică;

Iar serviciile neincluse sunt:

-Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;

-Taxele de intrare la obiectivele turistice;

-Alte taxe și cheltuieli personale;

-Programe opționale;

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print