Trendy Aspendos Beach

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vara anului 2019, agenția noastră vă oferă curse charter spre Antalya, mai exact la hotelul Trendy Aspendos Beach, un hotel care de-a lungul timpului a caștigat numeroase premii pentru serviciile sale de calitate oferite oaspeților. Cursele charter au plecarea cu avionul din următoarele orașe: Arad, Bacău, Baia Mare, Belgrad, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara, Târgu-Mu Pachetele de 7, 10 și 11 nopți cu masă all inclusive, pornesc de la prețul de 691€ / persoană + 95€ taxele de aeroport. Pachetele sunt disponibile și individual, pentru 5 sau 7 nopți, cu masă all inclusive, de la 330€ / persoană.

Trendy Aspendos Beach se afla la 12 km de Side, 3 km de Colakli, 20 km de manavgat si la 55 km de aeroportul din Antalya.

Hotelul deține 3 restaurante bufet, 4 restaurante a la carte (turcesc, mediteranean, italian și chinezesc) și 7 baruri. Vă puteți bucura de plaja privată cu nisip (șezlonguri și umbrele gratuite), dar și de piscina principală, piscina cu topogane, piscina interioară și cea de copii. Mai multe detalii despre hotel și camerele sale le puteți găsi pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți cu masă all inclusiv și cameră standard land view,cu plecarea din București, o persoană plătește 942€, redus de la 1023€.Serviciile incluse pentru acest sejur de către noi sunt:

-Bilet avion cursă charter;

-Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

-Transfer aeroport-hotel-aeroport;

-7 nopți cazare;

-Masa în funcție de hotelul ales;

-Asistență turistică.

Iar serviciile neincluse sunt:

-Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;

-Taxele de intrare la obiectivele turistice;

-Alte taxe și cheltuieli personale;

-Programe opționale.

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print