Reduceri early booking hoteluri Side-Antalya

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Reduceri early booking
hoteluri Side-Antalya. Oferte early booking, reduceri preturi Side- Antalya, oferte speciale Side-Antalya, oferte charter Antalya.
De la 585 euro/persoana va costa un sejur in Side-Antalya pentru vara 2013, cu conditia efectuarii rezervarilor pana la data de 31.01.2013, la hotel Asteria Elita Resort 5*. Pretul include 7 nopti de cazare cu masa all inclusive, transport avion charter cu compania TAROM, tarnsfer de grup, asistenta turistica, taxe de aeroport si asigurare medicala.Tot in statiunea Side din Antalya, la hotel Aydinbey Kings Palace & Spa 5* pretul unui sejur de 7 nopti cu masa ultra all inclusive porneste de la 639 euro/persoana.Toate preturile afisate la hotelurile din Side contin reducere early booking si sunt valabile doar pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 ianuarie 2013.
Unul dintre hotelurile recomandate de catre agentia de turism Oltextur pentru un sejur in Side-Antalya, Crystal Palace Luxury Resort & Spa 5* isi asteapta oaspetii cu preturi incepand de la 745 euro/persoana/ sejur de 7 nopti cu masa ultimate all inclusive.
Urmariti ofertele cu reduceri early booking afisate pe situl agentiei de turism Oltextur, iar sejur dumneavoastra in Antalya va va costa mult mai putin.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print