Oferte Turcia 2015

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Pentru stravechile popoare migratoare care s-au asezat aici, inaintea romanilor, teritoriul ocupat era cunoscut drept Anatolia, tara care mai tarziu, mai exact in anul 1923, sub Ataturk,, tara a devenit Turkiye, Tara turcilor.
Acum, Turcia a devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Oferte Turcia 2015 , sunt printre cele mai cautate oferte de vacanta pentru sezonul estival 2015. Centrul vacantelor estivale in Turcia este Antalya, stravechea Attaleia, un oras de peste 1 milion de locuitori situat pe coasta turceasca a Marii Mediterane.
De ce a devenit Antalya o statiune faimoasa

Portul sau uimitor ,orasul rustic vechi si clima mediteraneana l-au transformat intr-o statiune favorita pentru multi europeni.
Orasul a fost intemeiat in anul 158 i.Hr, de catre regele Attalus al II-lea al Pergamonului si lasat Romei in 133 i.Hr. In ultima perioada Guvernul turc a inteles sa-si mareasca nivelul  investitiilor in zonta turistica, ceea  ce a contribuit la dezvoltarea unor statiuni estivale de lux  fara precedent pe intreaga coasta turceasca de la Marea Mediterana. Facilitatile fiscale acordate investitorilor in zona hoteliera au condus la promovarea pe piata turistica din Antalya a celor mai competitive preturi pentru pachetele all inclusive.

oferte turcia 2015

oferte turcia 2015

Astfel pretul unei nopti de cazare cu servicii ultra all inclusive la un hotel 5 stele de lux in Antalya porneste de la 52 euro per persoana, iar dar

ca rezervarea se efectueaza pana la data de 28.02.2015, veti beneficia de o reducere early booking de pana la 20%.

Oferte Turcia 2015- tarife cazare individual

Cele mai mici preturi pentru o noapte de cazare cu demipensiune le gasim in Kusadasi, acestea pornind de la 16 euro per persoana, iar pentru serviciile all inclusive, preturile pornesc de la 20 euro per persoana, hotel 3 stele. Pentru cei care efectueaza rezervari pana la data de 28.02.2014 vor beneficia si de reduceri early booking de pana la 20 % din pretul afisat.

Daca doriti sa va bucurati de o statiune plina de celebritate, cu golfuri unde stationeaza iahturi de lux, va recomandam plajele din apropiere de Gumbet, ca apoi noptile sa vi le petreceti in cluburile din Bodrum, considerat Saint Tropez de Turcia.

Oferte Turcia 2015-Bodrum

Cele mai bune oferte Turcia 2015 pentru Bodrum le gasim la hotel Golden Age 4*, unde pretul unei nopti de cazare cu servicii all inclusive porneste de la 24 euro per persoana. Hotelul are si o  reducere early booking de 20 % pentru turistii care efectueaza rezervarile pana la data de 31.03.2014.
Hotelul Mandalinici Spa & Wellness 4* isi astepata oaspetii in vara 2015 cu preturi incepand de la 25 euro/persoana/ noapte, cazare cu masa all inclusive.
Preturile pentru hotelurile de 5 stele din Bodrum incep de la 28 euro per persoana/ noapte.

bodrum 2

Principalul oras al Turciei de pe coasta mediteraneana, Antalya este cunoscut sub numele de Riviera Turceasca. Plajele sale sunt superbe, iar de-a lungul coastei, turistii au la dispozitie o intreaga paleta de activitati sportive si excursii pentru petrecerea timpului liber. Acestora li se adauga muzeele ce merita vizitate, siturile arheologice si rezervatiile naturale. Incepe planificarea vacantei tale, acum aruncand o privire asupra celor mai bune

Oferte Turcia 2015-Antalya

In Antalya , cel mai mic pret de cazare il gasim la hotel Rixos Lares 5*, care pentru un pret pornind de la 52 euro per persoana per noapte ofera cazare si servicii ultra all inclusive. Popularul hotel Miracle Resort 5* isi va intampina oaspetii sai in vara 2015 cu preturi incepand de la 57 euro per persoana per noapte, cazare cu masa ultra all inclusive.
La unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Antalya- Mardan  Palace 5* gasim preturi incepand de la 117 euro/per persoana/noapte, cazare cu masa ultra all inclusive. Pana la 31.01.2015 mai este valabila, inca, reducerea early booking de 20 %.
Vezi toata gama de oferte Turcia 2015 pentru a selecta cel mai bun hotel pentru bugetul tau de vacanta.

bodrum

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print