Oferte early booking Bodrum 2018

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Bodrum este un adevarat paradis atat pentru localnici cat si pentru turisti. Aici coltul sud-vestic al Anatoliei unde Marea Egee si Marea Mediterana se intalnesc nu are o istorie bogata precum Antalya. Fascinatia orasului Bodrum este compensata de frumusetea deosebita a peisajelor, a plajelor fabuloase si a statiunilor de lux. Apele de un albastru cristalin sunt ideale pentry iahting, inot si surfing.

Bodrum este considerat unul dintre cele mai liberale si mai tolerante orase din Turcia in ceea ce priveste homosexualitatea. Normele arhitecturale nu au permis ca orasul sa se dezvolte ca dimensiune. Prin urmare, in Bodrum cladirile sunt scunde, iar casele sunt amplasate inghesuit, precum cuburile de zahar.

Daca intentionati sa va petreceti o vacanta in Bodrum, va recomandam una dintre statiunile de lux din Peninsula Bodrum.

 

Statiuni estivale din Bodrum

Gumbet este foarte populara in randul amatorilor de petreceri, in special al celor sositi din Marea Britanie

Bitez, aflata in imediata apropiere este recomandata turistilor mai in varsta, precum si iubitorilor de sporturi acvatice.

Spre vest descoperim cele mai frumoase plaje in Karaincir.

Akyarlar este o statiune conoscuta mai ales datorita tavernelor sale cu specific pescaresc.

Turkbuku este cea mai in voga statiune, foarte scumpa si detinuta in mare parte de catre investitorii turci.

Golkoy poate fi o alternativa acceisbila, iar Turgutreis este cea mai aglomerata statiune, centrata pe o clientela nepretentioasa.

 

Oferte early booking Bodrum 2018

In oricare dintre statiunile prezentate va veti petrece vacanta 2018, rezervand acum veti beneficia de mari reduceri prin oferte early booking Bodrum 2018.

Cel mai mic pret pentru un sejur de 7 nopti all inclusive in Bodrum este de 481 euro per persoana. Pretul este valabil pentru Hotel Rosso Verde 4* si include 7 nopti de cazare, masa all inclusiv, transport avion charter Bucuresti- Bodrum, taxe de aeroport, transfer de grup si asistenta turistica.

Daca doriti cazare la un hotel de cinci stele, atunci preturile pentru un sejur de 7 nopti all inclusive pornesc de la  513 euro per persoana si ajung la 993 euro per persoana (Hotel Voque Bodrum 5*).

Bodrum poate fi una dintre alternativele pentru o vacanta 2018.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print