Cele mai bune oferte Early Booking Turcia

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

SONY DSCRegiunea de vacanta Antalya cunoscuta și sub numele de Riviera turceasca se caracterizează printr-un climat fabulos pe tot parcursul anului. La 25 km de orașul Antalya se afla nu mai putin cunoscuta stațiune Kemer așezată în Golful Antalya, în partea de vest fiind străjuită de Munții Taurus.
Orașul Kemer este sufocat de cluburi și baruri luxoase, restaurante și magazine elegante, un port cu iahturi, iar cel mai interesant este ca toate plajele din Kemer sunt clasificate cu „steagul albastru”. Cele mai populare atracții turistice din zona sunt orașele antice Olympus și  Lycian din Phaselis.
Din oferte early booking oltextur.ro pentru Kemer eu as alege hotelul Crystal Deluxe Resort & Spa 5* unde prețul pentru un sejur de șapte zile ultra all inclusive pornește de la 498 euro per persoana.
SONY DSC
Hotelul Crystal Deluxe Resort & Spa 5* a fost construit în anul 2008 pe o suprafață de șaisprezecimii metri pătrați.
Un alt hotel de lux în Kemer, considerat vârful de lance al lanțului Amara este Amara Dolce Vita Luxury 5* unde pentru un sejur de șapte zile ultra all inclusive trebuie sa scoți din buzunar aproximativ opt sute euro per persoana.
Cum suntem în perioada de reduceri early booking Antalya-Turcia va recomandam sa profitați de ofertele Oltextur care conțin reduceri de pana la 25 % din tariful standard.
O alta stațiune de pe Riviera turceasca este Alanya situata la o suta de kilometri de orașul Antalya în provincia cu același nume frumos așezată pe o mica peninsula de pe coasta de sud. O combinație de frumusețe naturala cu patrimoniul inestimabil istoric (orașul a fost un bastion de imperii antice inclusiv Roman, Bizantin și Otoman) face din Alanya o destinație principala de vacante in Turcia.
SONY DSC
Unul dintre reperele magnifice din Alanya, Alanya Kalesi (Castelul) este evident punctul de interes turistic al zonei.Construit pe partea de sus a fortificației bizantine din secolul al XII-lea castelul oferă o priveliște impresionanta a arhitecturii vechi.Nu ratați de asemenea o incursiune printre stalagmitele si stalactitele Pesterii Damlatas.
Din impresionanta selecție de hoteluri Alanya găsită în oferta Oltextur hotel Eftalia Village 5 * oferă cel mai bun pret cu reducere early booking sau Kahya Resort Aqua & Spa 5* unde prețul cu reducere early booking porneste de la 426 euro per persoana.
SONY DSC

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print