Noul proiect Titanic Deluxe Belek

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Lantul Hotelier TITANIC anunta construirea unui nou complex de lux in Belek, Antalya, ce va fi deschis in primavara 2013. Noul concept de cinci stele all inclusive de lux va fi numit Titanic Deluxe Belek si se va dezvolta pe o suprafata de 200.000 mp de peisaje uluitoare , in mijlocul unei paduri naturale de pini, Marea Mediterana si raul Besgoz.
Respectand cu strictete criteriile specifice unei locatii de cinci stele, hotelul Titanic Deluxe Belek 5* va avea 600 de camere de lux, va oferi acces la una dintre cele mei uimitoare si retrase plaje din Antalya.Cele cinci resturante si 14 baruri vor oferi oaspetilor sai cele mai bune preparate si bauturi fine, bucurandu-se in acelasi timp de frumusetile naturale ale regiunii.
Preturile pentru un sejur la Titanic Deluxe Belek 5* sunt afisate pe situl agentiei de turism Oltextur: www.oltextur.ro.
Complexul se va mandri cu multe puncte forte ale brandului Titanic, inclusiv un centru Spa de 13.000 mp , cu servicii complete si un Centru Fitness.In plus, fata de aceste facilitati, Titanic Deluxe Belek 5* va cuprinde 8.500 mp de sali de conferinte pentru intalniri ale oamenilor de afaceri.Lantul hotelier Titanic, in afara de  deschiderea hotelului Titanic Deluxe Belek 5*, Antalya, anunta inaugurarea in 2013 a doua hoteluri in orasul Berlin din Germania.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print