Last Minute Hotel Cornelia de Luxe Resort – Antalya

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu destinația Antalya, mai exact, la Hotelul Cornelia de Luxe Resort! Plecarea se face pe data de 25.07, din Aeroportul Otopeni.

Antalya, principala stațiune de vacanță a Turciei, este situată în regiunea mediteraneană, fiind un oraș atractiv, cu bulevarde umbrite  și cu o mulțime de palmieri. În pitorescul cartier vechi, Kaleici, străzile înguste și casele vechi de lemn se învecinează cu zidurile antice ale orașului. În timpul lunilor de iarnă, populația sa este de aproximativ 2,5 milioane de locuitori, însă în vară se dublează.

Hotelul Cornelia De Luxe Resort 5* este situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul orașului Antalya și la 4 km de localitatea Belek, pe malul mării; A fost construit în anul 2002, având o suprafață totală de 65 000 mp, iar ultima renovare a fost efectuată în anul 2014. Cornelia DeLuxe 5* este un hotel elegant în stil high-tech, cu servicii bune, bucătărie excelentă și camere modern decorate.

Acesta oferă oaspeților săi restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, franțuzesc, mediteranean, asiatic – se achită o taxă de rezervare), 8 baruri (1 bar este deschis 24 ore), 5 piscine exterioare (o piscina aparține camerelor villa junior suite), piscină interioară, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lanț de magazine, spălătorie, curățătorie chimică, centru business, 9 săli de conferințe (20-1700 persoane) și 3 terenuri de fotbal (110×68 m).

Puteți beneficia gratuit și de: baie turcească, saună, baie de aburi, jacuzzi, sală de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plajă, baschet, mini fotbal, 3 terenuri de tenis cu gazon artificial, tenis de masă, darts, biliard, sporturi nautice fără motor, windusrfing și catamaran (cu licență), transfer până la terenul de golf Cornelia, program de animație, muzică live, discotecă și internet Wi-Fi (pe tot spațiul exterior).

Hotelul Cornelia De Luxe Resort 5* este compus dintr-o clădire principală cu 5 nivele, un corp cu 3 nivele „Cornelia Garden” și 80 de vile.Mai multe detalii despre camerele hotelului puteți găsi pe site-ul nostru!

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu masă de tip Deluxe All Inclusive și cameră Partial View, o persoană plătește un total de 1326.92 euro, redus de la 1725.00 euro!

Serviciile incluse pentru acest sejur sunt:

– bilet avion charter cu destinația Antalya;

– taxe aeroport;

– cazare cu numărul de nopți și regimul de masă menționat;

– transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;

– asistență turistică la sol;                

– asigurare multiprodus City Insurance (medicală, storno, bagaje)

Condiții transport bagaj:

– adulții și copiii cu vârstă de peste 2 ani au dreptul la 1 piesă de bagaj de cală de 20 kg/persoană (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm) și un bagaj de mână de 10 kg/persoană (dimensiuni maxime: 55cmX40cmX20cm);

– infanții (0-2 ani) au dreptul doar la 1 piesă de bagaj de cală de 20 kg (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm); în cazul în care pentru infant se aduce un carucior, alcătuit din una sau mai multe piese, acesta se considera bagaj de cală. Infanții nu au dreptul la bagaj de mână.

Se accepta doar 1 piesă/turist în limita specificată! Bagajul/persoană nu poate depăși limita de kg precizată!

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print