Last minute Antalya

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Alanya este cea mai populara statiune din sudul Turciei, situata la aproximativ 150 kilometri distanta fata de aeroportul din Antalya. Daca aveti curiozitatea sa explorati regiunea Alanya, nu mica va fi uimirea sa vedeti din loc in loc hoteluri ridicandu-se din pamantul arid al Turciei spre nord-sudul tarii, aproape de Siria, insa beneficiind de cele mai bune plaje de nisip dar si de o istorie antica misterioasa. Peiasjele montane frumoase din aceasta parte a Turciei se imbina perfect cu vederile impresionante ale marii Mediterane.

last minute antalya

last minute antalya

Acum puteti beneficia de ofertele last minute Antalya, cu data de plecare 25.06.2015 pentru a face cunostiinta cu o istorie milenara a unei zone istorice, conduse rand pe rand de persi, romani, sirieni, egipteni si suprinzator pentru multi istorici, de piratii ce au construit faimosul castel din Alanya. Orasul Alanya a fost botezat la sugestia lui Mustafa Ataturk, fondatorul Republicii Turcia.

Last minute Antalya – Alanya

Pentru plecarea din data de 25.06.2015 cea mai buna oferta last minute o gasim la hotel Saphir 4*, unde cu doar 420 euro per persoana puteti petrece un sejur de 7 zile all inclusive. La data ultimei mele vizite, in acest an , sfarsitul lunii aprilie, hotelul Saphir 4*  mi-a lasat o buna impresie, faptul ca a fost renovat recent, lucru vizibil de altfel, dar si spatiul exterior plin de vegetatie, se recomanda ca un refugiu de vacanta pentru familiile cu copii.

last minute antalya

last minute antalya

Alanya-obiective turistice

Castelul Alanya, cu cele 83 de turnuri, bastionae si ziduri masurand aproximativ 6,5 kilometri, a fost construit de sultanul Selcuks, care a cucerit orasul in 1221. Castelul aflat in varful peninsulei, este un adevarat muzeu in aer liber, unde si astazi descoperim case de lemn si caramida locuite de catre oameni. In zona castelului veti descoperi numeroase cafenele, restaurante in drumul spre port, unde vederile sunt de-a dreptul impresionante.
Un alt simbol al Alanyei este Turnul Rosu, o cladire in forma octogonala, construita in anul 1226, mai mult in scopuri militare, pentru a proteja portul de atacuri navale. Turnul a fost restaurat in anul 1950 , fiind deschis pentru vizitatori in anul 1979.
In afara hotelului Saphir 4*, un alt hotel, de data aceasta clasificat la 5 stele, Club Insula, pentru plecarea din data de 15.06.2015 a pregatit o oferta last minute Antalya la pretul de 565 euro per persoana, o adevara vacanta  ultra all inclusive, la inceput de sezon estival, acum cand in Antalya ne asteapta cele mai prietenoase temperaturi.

last minute antalya

last minute antalya

Din Alanya, mergem direct in mirifica statiune munte-mare, Kemer.
Kemer este una dintre cele mai populare statiuni de vacanta din Antalya, situata la aproximativ 43 kilometri pe coasta de vest a Antalyei.
Kemer este o statiune de vacanta demna de frumusetile sale naturale, oferind numeroase atractii de vacanta pentru turistii , dar si frumoase plaje cu nisip auriu, trasee turistice in munti printre padurile de pin ce se inatind pana spre varful Muntilor Taurus.
Kemer este o statiune complexa, cu hoteluri de calitate.
Unul dintre hotelurile din Kemer ce ne ademeneste cu o oferta last minute Kemer pentru plecarea din 11.06. 2015 este Crystal Flora Beach Resort 5*, unde cu doar 597 euro per persoana puteti sa va bucurati de un sejur de 7 zile ultra all inclusive, transport avion, taxe de aeroport , inclusiv asistenta turistica.

last minute antalya

last minute antalya

Revenim la oferte last minute Antalya in Alanya, la hotelul Mukarnas Spa Resort 5*, al carei gazda am fost doar pentru o singura noapte, suficient de mult pentru a-mi da seama de profesionalismul si ospitalitatea personalului de la acest hotel. Situat chiar pe malul marii, pretul de 604 euro per persoana, mi se pare unul de-a dreptul ridicol de mic, in conditiile in care serviciile oferite sunt ultra all inclusive, iar camerele iti ofera un confort sporit.

last minute antalya

last minute antalya

Nu ratati ofertele last minute Antalya, cu plecari in datele  de 15.06 si 25.06.2015 !
Antalya este o destinatie perfecta pentru vacante.  Aici veti explora locuri superbe , dar si minunate vestigii istorice.

last minute antalya

last minute antalya

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print