Charter Izmir – Sejururi Kusadasi

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vacanța de toamna a anului 2019, agenția noastră vă oferă curse charter, cu destinația Kusadasi.Plecarea se face pe data de 21.09.2019, din Aeroportul Otopeni, zbor asigurat de compania Tarom.Vă oferim transport până la aeroport din următoarele orașe din țară: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina.

Kusadasi, una dintre principalele stațiuni de vacanță din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanță de neuitat. Situat pe coasta de vest a Turciei, la 90 km sud de Izmir, Kusadasi, este renumit pentru unul dintre cele mai atractive orașe din Marea Egee, fiind aproape de importantele situri istorice, cum ar fi Efes, Didyma, Priene, Miletos. Orașul are o climă tipic mediteraneană cu veri calde și ierni blânde, oferind un sezon turistic lung.

Hotelul Infinity by Yelken Aquapark & Resorts 5* este situat pe malul mării, la 75 km de aeroportul orașului Izmir, la 3 km de centrul orașului Kusadasi și la 18 km de orașul antic Efes, pe celebra plajă Ladies Beach.Hotelul dispune de: plajă privată Blue Flag 120 m lungime cu ponton de 3000 mp, piscină pentru adulți și copii, restaurant interior/terasă cu vedere spre mare, restaurant a`la carte, 4 baruri, 1 discotecă, sală de conferințe, centru comercial, coafor, spălătorie, centru fitness, saună, baie turcească, masaj, parcare privată, lift, servicii medicale.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea din București pe data de 21.09.2019, cu masă de tip ultra all inclusiv și cameră standard cu vedere la grădină, o persoană plătește un total de 795.00 euro, redus de la 959.00 euro. Serviciile incluse de noi pentru acest sejur sunt următoarele:

– 7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel;

– Transport cursă charter TAROM: zbor dus OTP-ADB / zbor retur BJV-OTP ;

– Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport;

– Taxe de aeroport;

– Asistență turistică în limba română;

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO – Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă;

Bonus: Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni;

Iar serviciile neincluse sunt:

– Excursii opționale și intrări la obiective turistice;

– Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecarui hotel); – Supliment Business Class: 95 €/pers. – OPȚIONAL (include strict prealocarea de loc în primele rânduri din aeronavă și catering business în avion + 2 bagaje de cală x 23kg / persoană).

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print