Charter Antalya 2019 – Early Booking 40%

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu destinația Antalya.

Antalya este al 9-lea oraș cu cea mai mare importanță din Turcia, care reprezintă profesionalism, experiență, diversitate și calitate. Cu o istorie, o frumusețe naturală și o bogată varietate de stil local de viață, orașul găzduiește anual peste 11 milioane de oaspeți străini, din întreaga lume. Fiind al patrulea cel mai vizitat oraș din lume, Antalya este una dintre cele mai importante destinații turistice din lume, oferindu-vă o experiență neîncetată.

Hotelul Nirvana Lagoon Luxury 5* a fost inaugurat în anul 2014, având o suprafață de 152.000 mp, și aflându-se la 16 km de Kemer și la 36 km de aeroportul din Antalya. Resortul are o plajă privată de 900 m lungime și 3 pontoane, dintre care unul VIP. Localizat printre pini, pe malul mării, resortul Nirvana Lagoon Luxury se mândrește cu faptul că în timpul construcției sale s-a acordat o importanță foarte mare mediului inconjurator, nefiind distrus niciun copac. Hotelul oferă oaspeților săi o multitudine de facilități, precum: restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 7 restaurante a la carte, 17 baruri, 14 piscine exterioare, aqua park (13 topogane), piscină interioară, cabinet medical, centru SPA și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea pe data de 15.07.2019 din București, cu masă de tip Privileged Life și cameră Main & Garden Standard , o persoană plătește un total de 1493.32 euro, redus de la 1941.31 euro. Beneficiați acum și de early booking de 40% pentru rezervarea și plata până la data de 9 iulie 2019, pentru perioada de cazare 15 iulie – 24 august!

Hotelul Bosphorus Sorgun 5* este situat la 50 km de aeroportul din Antalya, la 3 km de orașul Side, în localitatea Sorgun, și la 100 m de plaja proprie. Deschis în aprilie 2017, deține o suprafață totala de 20 000 m2. Recomandat pentru o vacanță relaxantă.Acesta oferă oaspeților săi o gamă variată de facilități, precum: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 8 baruri, 2 piscine exterioare, piscină interioară, cabinet medical, SPA și multe altele pe care le puteți vedea pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea din București pe data de 11.07.2019, cu masă all inclusiv, și cameră standard ROH, o persoană plătește un total de 721.00 euro, redus de la 982.00 euro.Beneficiați acum și de early booking de 40%, pentru rezervarea și plata până la data de 15 iulie 2019, pentru perioada de cazare 6 iulie – 29 septembrie 2019!

Serviciile incluse de către noi pentru aceste sejururii sunt următoarele:

– 7 nopți cazare cu masă conform hotelului;

– Transport charter Compania BLUE AIR;

– Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport;

– Asistență turistică;             

– Taxe Aeroport;

– Bonus! Asigurare TRAVEL (medicală & STORNO);

Iar serviciile neincluse sunt:

– Excursii opționale și intrările la obiective;

– Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel);

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print