Cele mai ieftine oferte last minute Antalya

last minute antalya
Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

last minute antalyaInca din cele mai indepartate timpuri, Antalya a fost ravnita si cucerita rand pe rand de la grecii antici la Imperiul Roman si cel Otoman.Toata imperiile au fost atrase de frumusetea acestor locuri pitoresti de o frumusete uluitoare, paradisiaca. Acestia au fost atrasi de frumusetea muntilor care se termina in apele azurii ale Marii Egee , sau de plajele nesfarsite de nisip auriu.
Si voi ati putea fi cuceritori doar si pentru sapte zile a uneia dintre plajele celebre din Antalya, cu conditia rezervarii unei vacante last minute la un pret incepand de la doar 414 euro per persoana, cazare la hotel de 4 stele, beneficiind de masa ultra all inclusive. Nu mailuam in calcul ca in acest pret sunt incluse si biletele de avion. Ce ziceti? Va tenteaza o asemenea oferta pentru data de 08 iunie 2014?
Daca nu sunteti pregatiti pentru plecarea din 08 iunie, avem pregatita pentru voi o alta surpriza. Hotelul Crystal Aura Beach Resort & Spa 5 din Kemer va asteapta sa va bucurati sapte zile de o vacanta ultra all inclusive la un pret de 433 euro per persoana.oferte last minute antalya
O vacanta in Antalya va ofera sansa de a experimenta cunoasterea istoriei sale, de a descoperi cladirile sale istorice perfect restaurate, de a va delecta cu arhitectura romana, de a va intalni cu spiritul zeilor antici din Muzeul Antalya. Pentru turistii dornici de cunoasterea culturii universale, acestia trebuie sa stie ca in Antalya se desfasoara anual o serie de festivaluri de muzica simfonica si festivaluri internationale de film.
In Antalya veti gasi si cele mai bune restauarnte din Turcia, disponibile in tot sezonul estival. Doriti sa va bucurati de bucataria locala sau de binecunoscuta bere locala Efes? Atunci, Antalya este locul potrivit pentru aceste mici placeri nevinovate ale vietii de zi cu zi.
Cauta pe stradutele laterale din orasul vechi, micile restauarante de familie pentru a degusta cele mai delicioase preparate la gratar, meze si kebab. Pentru o seara plina de adrenalina, cluburile de noapte sunt perfecte pentru toate gusturile: muzica de toate genurile, cocktailuri, animatie, dans din bric, karaoke.
Toate acestea beneficiind de cele mai ieftine oferte last minute Antalya.
Antalya a fost si va ramane alegerea perfecta pentru o vacanta ultra all inclusive.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print