Antalya-splendoarea litoralului turcesc

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Centrul coastei turcesti a Marii Mediterane este Antalya (stravechea Attaleia), un oras cu peste 1 milion de locuitori, a carui populatie creste cu inca aproximativ 500.000 de locuitori in cea mai mare parte a sezonului de vara, a carui perioada dureaza 300 de zile. Portul sau uimitor, orasul rustic vechi si clima moderata l-au transformat intr-o statiune favorita pentru multi europeni nedespartiti de iahturile lor, frumos expuse de-a lungul coastei turcesti. La iesirea din aeroport descoperi un oras Antalya care afiseaza un zambet de automultumire, constient de faptul ca ca este , poate cel mai frumos oras de coasta al Turciei.
Orasul a fost intemeiat in anul 158 i.Hr. de catre regele Attalus al II-lea al Pergamonului si lasat Romei in 133 I.Hr.  Incercat serios de invaziile arabe din sec, al VII-lea , a ramas in mainile bizantine pana la sosirea selgiuzilor pe drumul lor catre Pamantul sfant. In anii 1390, controlul a fost preluat de otomani, pana ce zona a fost data Italiei in 1919. Dupa 3 ani a fost redata Turciei.
Pe langa farmecul sau intrinsec, Antalya este o imensa sursa de venituri pentru industria turismului din Turcia. O multime de hoteluri de lux in Antalya se construiesc an de an , contribuind la zestrea turistica a Antalyei.O vacanta in Antalya inseamna inainte de toate servicii  all inclusive de lux in hoteluri de 5 stele  de lux amplasate  direct pe plaja cu nisip fin. Pentru cei care doresc sa-si petreaca un sejur ieftin in Antalya, in aceasta perioada exista oferte early booking , valabile pana la 31 ianuarie 2013,  pretul unui sejur de 7 nopti ultra all inclusive porneste de la 678 euro/persoana. Unul dintre hotelurile reprezentative din Antalya Delphin Palace Deluxe Collection isi asteapta oaspetii in vara 2013 cu preturi incepand de la 822 euro/persoana/sejur ultra all inclusive.
Pentru mai multe oferte early booking in Antalya, consultantii in turism ai agentiei Oltextur va stau la dispozitie.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print