Antalya–Last Minute

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vara anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu avionul, având ca destinație Antalya, cu plecarea din Arad pe data de 27.06 și 04.07.2019. Profită acum de reducerea ,,Last Minute’’ și rezervă-ți vacanța din timp.

Antalya, principala stațiune de vacanță a Turciei, este situată în regiunea mediteraneană, fiind un oraș atractiv, cu bulevarde umbrite  și cu o mulțime de palmieri. În pitorescul cartier vechi, Kaleici, străzile înguste și casele vechi de lemn se învecinează cu zidurile antice ale orașului. În timpul lunilor de iarnă, populația sa este de aproximativ 2,5 milioane de locuitori, însă în vară se dublează.

Hotelul Kemal Bay 5* este situat la 120 km de aeroportul din Antalya, la 8 km de orașul Alanya și la 3 km de stațiunea Konakli, pe malul mării. Hotelul Kemal Bay 5* a fost construit în anul 1993, are o suprafata totala de 17.000 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2016. Kemal Bay 5* dispune de camere spațioase și spațiu exterior compact cu multă verdeață. Acesta vă pune la dispoziție o multitudine de facilități, precum: restaurant principal, restaurant a la carte, cu specific turcesc, 4 baruri, piscină exterioară, cabinet medical, coafor, 2 săli de conferințe și multe altele pe care le puteți vedea pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți cu masă de tip all inclusiv și cameră standard land view, o persoană plătește un total de 540.78 euro, redus de la 703.01 euro.Serviciile incluse de noi pentru acest sejur sunt următoarele:

-bilet avion charter cu destinația Antalya;

-taxe aeroport;

-cazare numărul de nopți cu regimul de masă menționat;

-transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;

-asistență turistică la sol;

-asigurare multiprodus City Insurance (medicală, storno, bagaje);

Conditii transport bagaj:

– adulții și copiii cu vârstă de peste 2 ani au dreptul la 1 piesă de bagaj de cală de 20 kg/persoană (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm) și un bagaj de mână de 10 kg/persoană (dimensiuni maxime: 55cmX40cmX20cm);

– infanții (0-2 ani) au dreptul doar la 1 piesă de bagaj de cală de 20 kg (dimensiuni maxime: 100cmX80cmX30cm); în cazul în care pentru infant se aduce un carucior, alcătuit din una sau mai multe piese, acesta se consideră bagaj de cală. Infanții nu au dreptul la bagaj de mână.

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print