Antalya, frumusetea de azur din Turcia

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

SONY DSCUn sejur in Antalya, inseamna inainte de toate intalnirea cu o frumusete incantatoare , o frumusete naturala aflata intre malul de azur al golfului Rivierei turcesti si varfurile inzapezite ale muntilor Taurus. Golful cu acelasi nume patrunde adanc in uscatul tarmului mustind de istorie si frumos, ceea ce face ca apele Marii Mediterane sa fie calde, neobisnuit de calde, iar nisipurile albe ale plajelor sa fie mereu pregatite pentru oaspeti, dornici de relaxare, indiferent de temperatura aerului de afara.
Probabil ca va puneti fireasca intrebare ce aveti de facut in Antalya, in afara de a va bucura de razele soarelui ce va mangaie trupul pe plajele de nisip. La est de Antalya se afla niste cascade minunate. Este un loc propice pentru facut fotografii. Turistii sosesc aici pentru a admira cascadele enorme, zgomotoase. Cascadele Duden se revarsa peste uriasele stanci pana la mare, de la inaltimea de 40 de metri. Aceasta privileste unica iti taie rasuflarea.
duden-antalya
Cladirile fermecatoare, istorice, confera un aer aparte regiunii. In afara de istoria fermecatoare a Antalyei, astazi, vrem nu vrem trebuie sa vorbim despre dezvoltarea fara precedent a turismului in zona, industrie care contribuie in marea masura la cresterea Pib-ului Turciei. An de an, in Antalya, marile branduri hoteliere internationale isi dezvolta afacerile in industria turismului, din ce in ce mai profitabila in aceasta zona a Turciei.

SONY DSC

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print