Alegeti charter Antalya

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

antalya 10Pe aeroportul din Antalya decoleaza si aterizeaza zilnic sute de avioane charter din si spre diferite orase europene.Nu mai este o noutate pentru nimeni ca Antalya a devenit destinatia numarul 1 din Europa, in favoarea altor destinatii estivale, traditionale ale turismului mondial. In Antalya, unde este soare si cald aproape tot timpulanului, turistii se pot bucura de placutele bai marine, dar pot admira si minunatele vestigii arheologice, marturii ale prezentei civilizatiei grecesti, inca din secolul al XII-lea i.Hr.
Cei care si-au petrecut deja o vacanta pe coasta sudica a Turciei, in Antalya, descriu acest colt de lume folsind numai superlative. Cei care inca nu au cunoscut aceasta parte a lumii, le recomandam sa caute pe siturile agentiilor de turism oferte Antalya, unde, desigur, alaturi de ofertele standard vor gasi cele mai bune oferte last minute Antalya sau oferte speciale Antalya.
antalya 3
Cumparati acum un o vacanta last minute si veti descoperi plajele pitoresti a unei depresiuni asezate la poalele Muntilor Taurus, ce coboara abrupt spre Marea Mediterana. Muntii maiestosi inconjoara mica regiune de ses si formeaza un adevarat zid de aparare natural, datorita caruia Antalya se bucura de o clima mediteraneana. Iahturile ce ancoreaza in vechiul port roman, intregesc atmosfera de vacanta de pe riviera turceasca.
Parasind vechiul port, in apropiere de Ataturk Caddesi, ratacindu-ne pe aleile si sub arcadele din vecinatate, ne amestecam printre turistii ce prefera relaxarea la o cafea turceasca, utilizand „free” WE-Fe” din cafenea.
antalya 9
Dintre numeroasele hoteluri Antalya, cele mai apreciate de catre turisti sunt cele de lux, cu servicii ultra all inclusive, ale caror facilitati intre orice imaginatie de rasfat intr-o vacanta estivala de vis.  Alegeti Antalya, alegeti perfectiunea unei vacante.

antalya 6

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print